4 ingrediensers Bountybarer; søte og sunne

11. august 2016 | Godis og kaker

Vi har fremdeles besøk fra Danmark, noe som betyr at det fremdeles mekkes mye lavkarbosnacks på dette kjøkkenet.

I går gikk jeg for en enkel versjon av bounty barer. Denne oppskriften smeller du fort sammen uten masse rare ingredienser og rot på kjøkkenet!

Du trenger:

200g kokosmasse

1 boks helfet kokosmelk

2 ss sukrin eller honning

100g 80-90% mørk sjokolade

Slik gjør du:

Kjør den tykke delen av kokosmelken og søtning til en glatt masse. Rør inn kokosmassen.

Bred den utover en brødform med bakepapir i bunn.

Hell over smeltet sjokolade og la det stå kalt frem til servering.

Skjær opp i passe stykker.

Stort Smil

Desiree


11. august 2016 | Godis og kaker

Kommentarer (14)

  1. De så utrolig gode ut 🙂 Jeg har aldri brukt kokosmelk, så da må jeg dessverre stille et dumt spørsmål. Hva mener du med, den tykke delen av kokosmelken?

  2. Da jeg lagde denne syns jeg kokosdelen smuler mye, den henger liksom ikke sammen. Men kan det hende at jeg ikke har blandet det godt nok eller noe? Eller er den litt løs? Ellers syns jeg smaken var god og tror nok jeg skal kose meg greit mye med de fremover 😀

  3. Hei, jeg hadde vært superglad om du kunne regnet ut fett og carbo i oppskriftene dine + proteiner i de som det er proteiner i.
    Da jeg heller ikke kan spise egg, melkeprodukter og mel eller soya, hadde det vært fantastisk om du kunne lagt til alternativer.
    På forhånd takk. Elin

Comments are closed.