Lchf; TexMexpai

20. mai 2015 | Middag

Hos oss ble det en aldri så liten tacotirsdag i går, men med en liten vri.

Til 4 personer trenger du:

En pakke valgfri kjøttdeig.

1 ss tacokrydder.

2 boks hakkede tomater.

Ost

Ønsket topping:

Vi brukte løk, mais og oliven.

Bland krydderet inn i deigen og press så kjøttdeigen ut i en ildfast form.

Stek bunn i stekeovnen på 220 grader i 10 minutter.

Ta bunn ut.

Bre over tomater og ost.

Topp med ønsket fyll.

Sett det hele inn igjen i 10 nye minutter, gjerne med grillen på de siste minuttene.

Serveres med avokado, rømme og grønn salat.

Pst: passer godt i matboksen dagen derpå også.

– Desiree


20. mai 2015 | Middag

Kommentarer (7)

  1. Åh det så kjempegodt ut! Den skal jeg teste ut idag til middag 🙂 Takk for tipset! Ha en fin dag.

  2. Så lurt å bare bruke kjøttet som bunn! 🙂 Dette skal prøves! Med samme jeg kommenterer… DU har ikke noen fantasifulle oppskrifter som inneholder vannmelon eller melon? Jeg er over snittet glad i melon. Både sunt, godt og søtt! 🙂

  3. Silje: Vet du 🙂 Det kommer en vannmelon shake en av dagene 🙂 Skikkelig nammis! 🙂

  4. Er det purreløk som er brukt på toppingen her? 🙂 det så ikke ut som vanlig løk

  5. Er fetaost LcHf vennlig ? Kan fetaost brukes som topping , tenker generelt sett , bruker alt for mye ost !

Comments are closed.